Din personvern er viktig for oss på Norsk iGaming («nettstedet»). Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker og beskytter disse opplysningene, og hvilke valg du har angående dine personopplysninger. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom denne erklæringen.

 1. Informasjon vi samler inn:

Vi kan samle inn følgende typer personopplysninger når du besøker eller bruker nettstedet:

 • Kontaktopplysninger: Navn, e-postadresse, telefonnummer og annen informasjon du frivillig gir oss når du kontakter oss via e-post eller telefon.
 • Nettstedsaktivitet: Informasjon om dine besøk på nettstedet, inkludert IP-adresse, nettlesertype, refererende nettsted, sider du besøker, tidspunkt for besøk og annen lignende informasjon.
 1. Bruk av personopplysninger:

Vi bruker de innsamlede personopplysningene til følgende formål:

 • For å kunne levere tjenester og funksjoner du ber om når du kontakter oss.
 • For å kunne besvare dine henvendelser og gi deg nødvendig støtte og informasjon.
 • For å forbedre nettstedets funksjonalitet og brukeropplevelse.
 • For å analysere bruksmønstre og trender på nettstedet og for å utføre statistiske analyser.
 • For å oppfylle våre juridiske forpliktelser og håndheve våre rettigheter i henhold til gjeldende lover og forskrifter.
 1. Informasjonsdeling og overføring:

Vi kan dele dine personopplysninger med tredjeparter i følgende tilfeller:

 • Med våre datterselskaper, tilknyttede selskaper eller andre enheter innenfor Fonvig Group, for formålene angitt i denne erklæringen.
 • Med tredjeparter som leverer tjenester på våre vegne, for eksempel IT-leverandører, kundeservicetjenester og analyseverktøy, i den grad det er nødvendig for å utføre slike tjenester.
 • Hvis det er påkrevd etter gjeldende lover, forskrifter eller rettslige prosesser.
 • Med ditt samtykke eller på din anmodning.

Vi kan også overføre dine personopplysninger til mottakere utenfor ditt land, inkludert land utenfor EØS-området, hvor personvernlovgivningen kan være annerledes enn i ditt land. Vi vil sikre at eventuelle slike overføringer skjer i samsvar med gjeldende lover og med tilstrekkelige garantier for beskyttelse av personvernet.

 1. Informasjonskapsler og lignende teknologier:

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å forbedre nettstedets funksjonalitet og gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke nettstedet samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler i samsvar med denne personvernerklæringen.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du besøker nettstedet. Disse filene inneholder informasjon som lar oss gjenkjenne og huske deg som bruker. Vi bruker informasjonskapsler til å tilpasse innholdet på nettstedet, analysere nettstedsbruk og forbedre våre tjenester.

Du kan til enhver tid kontrollere og administrere informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, kan visse funksjoner på nettstedet bli begrenset eller ikke fungere som forventet.

 1. Sikkerhet:

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og implementerer passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Vi bruker bransjestandard sikkerhetsprotokoller og krypteringsmetoder for å sikre overføring av sensitive opplysninger.

 1. Dine rettigheter:

Du har visse rettigheter knyttet til dine personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Dette inkluderer retten til å be om tilgang til, korrigering av, sletting av eller begrensning av behandlingen av dine personopplysninger. Du har også rett til å trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt, samt retten til dataportabilitet.

Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, eller hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor.

 1. Endringer i personvernerklæringen:

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen etter behov. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter publisering av den oppdaterte versjonen på nettstedet. Vi oppfordrer deg til å jevnlig sjekke personvernerklæringen for å holde deg oppdatert om eventuelle endringer.

 1. Kontakt oss:

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller forespørsler angående denne personvernerklæringen eller vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte oss på følgende måter:

Fonvig Group Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norge E-post: Steffen@fonviggroup.com Telefon: +47 466 333 85

Vi vil svare på henvendelsene dine så snart som mulig og innenfor rimelige grenser. Vi setter pris på tilbakemeldinger og spørsmål angående personvern og vår behandling av personopplysninger.

Vennligst merk at nettstedet vårt kan inneholde lenker til eksterne nettsteder som ikke er under vår kontroll. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksis eller innholdet på slike nettsteder. Vi oppfordrer deg til å lese personvernerklæringene på disse nettstedene før du gir dine personopplysninger til dem.

Denne personvernerklæringen gjelder kun for Norsk iGaming-nettstedet og informasjonen som samles inn på dette nettstedet.

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i behandlingen av dine personopplysninger i samsvar med denne personvernerklæringen.

Sist oppdatert: 25.05.2023

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående denne personvernerklæringen eller vår behandling av personopplysninger, vennligst kontakt oss på følgende måte:

Fonvig Group Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norge E-post: Steffen@fonviggroup.com Telefon: +47 466 333 85

Vi setter stor pris på din tillit til oss og forsikrer deg om at vi behandler dine personopplysninger på en sikker og konfidensiell måte i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.